Split Belly Recipe Karnıyarık İngilizce Tarifi
A hot dish of slitted and stuffed Aubergine.Method
Split the aubergines lengthways and cook in some oil on a high heat. Brown the grated onion with the mince in some of the oil and add a little water together with the tomato paste and grated garlic. Place the split aubgergines in a large pan with some oil and water then fill with the cooked mincemeat mixture. Place a round of tomato on top of each with some green pepper rings and cook covered for 20 min. Serve hot garnished with crushed parsley.
This dish is then served hot.
• Ingredients
• 300 gr lambs mince
• 8 Aubergines
• 1 Onion
• 1 Tomatoes
• 2 Long Green Pepper
•
• for 8 People
• 2 Cloves Garlic
• 1 Tumblers Water
• ½ Tumblers Olive Oil
• 2 Dessert spoons tomato salcha
• 1 Bunch Parsley
• Sugar, Salt, Pepper
***
Silisli ve doldurulmuş patlıcan bir sıcak yemek.
yöntem
Patlıcan uzunlamasına bölünmüş ve yüksek ısı bazı yağda pişirin. Brown petrol bazı kıyma ve domates salçası ve rendelenmiş sarımsak ile birlikte bir miktar su ekleyin ile rendelenmiş soğan. Bazı yağ ve su ile büyük bir tavada bölünmüş aubgergines yerleştirin sonra pişmiş kıyma karışımı ile doldurun. Bazı yeşil biber halkaları her üstüne domates yuvarlak yerleştirin ve 20 dakika kapalı pişirin. Ezilmiş maydanoz ile süslenmiş sıcak servis yapın.
Bu yemek sonra sıcak servis edilir.
• Malzemeler
• 300 gr kuzu kıyma
• 8 Patlıcan
• 1 Soğan
• 1 Domates
• 2 Uzun Yeşil Biber
•
• 8 Kişilik
• 2 diş sarımsak
• 1 Tumblers Su
• ½ Tumblers Zeytinyağı
• 2 Tatlı kaşığı domates salcha
• 1 Demet Maydanoz
• Şeker, Tuz, Biber
8/G WEWQ.WE
ReplyDeletewqeewewq
ReplyDelete