Site haritası: https:// whatingilizce.blogspot.com /sitemap_index.xml

Monday, September 23, 2013

Sütlaç Tarifi Rice Pudding Recipe İngilizce Türkçe

Sütlaç Tarifi Rice Pudding Recipe İngilizce

INGREDIENTS

  • 2 1/2 cups (600 ml) of whole milk
  • 1/3 cup (66 grams) of uncooked short grain white rice
  • Pinch of salt
  • 1 egg
  • 1/4 cup (50 grams) dark brown sugar
  • 1 teaspoon of vanilla extract
  • 1/4 teaspoon of cinnamon
  • 1/3 cup (40 grams) raisins

METHOD

1 In a medium-sized, heavy-bottomed saucepan, bring the milk, rice and salt to a boil over high heat. Reduce heat to low and simmer until the rice is tender, about 20-25 minutes. Stir frequently to prevent the rice from sticking to the bottom of the pan.

2 In a small mixing bowl, whisk together egg and brown sugar until well mixed. Add a half cup of the hot rice mixture to the egg mixture, a tablespoon at a time, vigorously whisking to incorporate.

3 Add egg mixture back into the saucepan of rice and milk and stir, on low heat, for 5 to 10 minutes, until thickened, or about 160°F (71°C). Be careful not to have the mixture come to a boil at this point or it will curdle. Stir in the vanilla. Remove from heat and stir in the raisins and cinnamon.
Serve warm or cold.

**
Sütlaç tarifi

MALZEMELER
Süt 2 1/2 fincan (600 mL)
Pişmemiş kısa taneli beyaz pirinç 1/3 su bardağı (66 gram)
Tuz tutam
1 yumurta
1/4 su bardağı (50 gram) koyu kahverengi şeker
Vanilya 1 çay kaşığı
Tarçın 1/4 çay kaşığı
1/3 su bardağı (40 gram) kuru üzüm
YÖNTEM
Bir orta ölçekli, ağır dipli tencerede 1, yüksek ateşte bir kaynatın için süt, pirinç ve tuz getir. Düşük ısı azaltın ve pirinç 20-25 dakika ihale, kadar pişirin.Tencerenin dibine yapışmasını pirinç önlemek için sık sık karıştırın.
Küçük bir karıştırma kabına 2, fırçalamak birlikte yumurta ve kahverengi şeker iyice karıştırılır kadar. Şiddetle dahil çırpma, yumurta karışımı, bir anda bir çorba kaşığı için sıcak pirinç karışımı bir buçuk fincan ekleyin.
3 pirinç ve süt tencereye geri yumurta karışımı ekleyin ve karıştırın, kısık ateşte, 5 ila 10 dakika, koyulaşana kadar, ya da yaklaşık 160 ° F (71 ° C). Karışım bu noktada bir raddeye geliyor ya da donduracak olacak olması dikkat edin.Vanilya ilave edin. Ateşten alın ve kuru üzüm ve tarçın ilave edin.
Sıcak veya soğuk servis yapın.
Serve warm or cold.

No comments:

Post a Comment

KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ MASALI İNGİLİZCE ÖZETİ

  IRMIZI BAŞLIKLI KIZ MASALI İNGİLİZCE ÖZETİ Kırmızı Başlıklı Kızın İngilizce Özeti The story is about a lovely sweet girl who is loved by o...