BALIK ÇORBASI TARİFİ ALMANCA TÜRKÇE
Fischsuppe:
Zutaten:
200 ml Rotwein
Paprika, Salz
pro Person: ½ 1 Wasser
pro Person: ½ kg Fisch in kleinen Stücken
pro Person: 2 große Küchenzwiebeln
Die Zwiebeln fein würfeln und in einem großen Topf in Butter dünsten. Dann das Wasser und die Fischstücke hinzugeben. Alles einige Zeit kochen lassen. Zum Schluss Paprika, Salz und Rotwein nach Geschmack in die Suppe geben. Die fertige Suppe ganz heiß servieren.
Balık çorbası:
Malzemeler:
200 ml kırmızı şarap
Biber, tuz
1 ½ su: kişi başı
kisi: küçük parçalara kg balık ½
kisi: 2 büyük soğan mutfak
Tereyağı büyük bir tavada ince zar soğan ve kızartın. Sonra su ve balık parçaları ekleyin. Kaçma biraz zaman pişirin.Çorba tatmak için ucu kırmızı biber, tuz ve kırmızı şarap ver.Bitmiş çorba çok sıcak servis yapın.
Fischsuppe:
Zutaten:
200 ml Rotwein
Paprika, Salz
pro Person: ½ 1 Wasser
pro Person: ½ kg Fisch in kleinen Stücken
pro Person: 2 große Küchenzwiebeln
Die Zwiebeln fein würfeln und in einem großen Topf in Butter dünsten. Dann das Wasser und die Fischstücke hinzugeben. Alles einige Zeit kochen lassen. Zum Schluss Paprika, Salz und Rotwein nach Geschmack in die Suppe geben. Die fertige Suppe ganz heiß servieren.
Balık çorbası:
Malzemeler:
200 ml kırmızı şarap
Biber, tuz
1 ½ su: kişi başı
kisi: küçük parçalara kg balık ½
kisi: 2 büyük soğan mutfak
Tereyağı büyük bir tavada ince zar soğan ve kızartın. Sonra su ve balık parçaları ekleyin. Kaçma biraz zaman pişirin.Çorba tatmak için ucu kırmızı biber, tuz ve kırmızı şarap ver.Bitmiş çorba çok sıcak servis yapın.
No comments:
Post a Comment