İRMİK HELVASI TARİFİ İNGİLİZCE TÜRKÇE
Semolina Halva (Irmik Helvasi)
Ingredients | Measure | Amount |
Margarine | 2 cups | 150 grams |
Pine nuts | 2 tablespoons | 20 grams |
Semolina | 2 cups | 300 grams |
Water | 2 cups | 500 grams |
Sugar | 1 1/3 cups | 240 grams |
Servings: 6 Preparation :
Melt the margarine, add the nuts and the semolina and brown them for about 15 minutes until the ingredients change color slightly, stirring all the time. Boil the water in a separate saucepan, add and melt the sugar. Add the syrup to the semolina, stir and simmer for 10 minutes. Cover with a napkin and let rest for 20 minutes. Toss before serving.
Nutritional Value (in approximately one serving) :
Energy 540 cal, Protein 6.4 g, Fat 22.7 g, Carbohydrates 79.0 g, Calcium 19 mg, Iron 1.01 mg, Phosphorus 79 mg, Zinc 0 mg, Sodium 208 mg, Vitamin A 766 iu, Thiamine 0.07 mg, Riboflavin 0.06 mg, Niacin 0.50 mg, Vitamin C - mg, Cholesterol 55 mg.
İrmik Helvası (irmik helvası)
Malzemeler | Tedbir | Miktar |
Margarin | 2 su bardağı | 150 gram |
Çam fıstığı | 2 yemek kaşığı | 20 gram |
Irmik | 2 su bardağı | 300 gram |
Su | 2 su bardağı | 500 gram |
Şeker | 1 1/3 su bardağı | 240 gram |
Porsiyon: 6 Hazırlama:
, Margarini eritin maddeleri her zaman karıştırarak, hafif renk değiştirene kadar yaklaşık 15 dakika boyunca fındık ve irmik ve kahverengi ekleyebilirsiniz. , Ayrı bir tencerede su kaynatın ekleyin ve şeker eritebilir. , Irmik için şurubu ekleyin karıştırın ve 10 dakika pişirin. Bir peçete ile örtün ve 20 dakika dinlendirin. Servisten önce Toss.
Besin Değeri (yaklaşık bir porsiyon):
Enerji 540 cal Protein 6.4 g Yağ 22.7 g, Karbonhidratlar 79,0 g, Kalsiyum 19 mg, Demir 1.01 mg, Fosfor 79 mg, Çinko 0 mg, Sodyum 208 mg A vitamini 766 IU, Tiamin 0.07 mg, Riboflavin 0.06 mg, Niasin 0.50 mg, Vitamin C - mg, Kolesterol 55 mg.
No comments:
Post a Comment