Site haritası: https:// whatingilizce.blogspot.com /sitemap_index.xml

Saturday, January 11, 2014

ALMANCA TÜRKÇE KEK TARİFLERİ

ÇİKOLATALI KEK TARİFİ
ThumbnailImage
chocolate cake mix
Water, vegetable oil and eggs called for on cake mix box
Filling and Topping
1 1/2
cups sugar
3/4
cup butter
1
can (12 oz) evaporated milk
4
egg yolks
1
package (7 oz) flaked coconut (2 2/3 cups)
2
cups chopped pecans
3
teaspoons vanilla
1/2
cup Betty Crocker® Rich & Creamy chocolate frosting (from 1-lb container)
***
 çikolatalı kek karışımı
Kek karışımı kutusunda çağrısında su, bitkisel yağ ve yumurta
Dolum ve Topping
1 1/2
su bardağı şeker
3/4
su bardağı tereyağı
1
(12 oz) süt buharlaşmış olabilir
4
yumurta sarısı
1
paketi (7 oz) kuşbaşı Hindistan cevizi (2 2/3 su bardağı)
2
bardak cevizler doğranmış
3
çay kaşığı vanilya
Yarım
fincan Betty Crocker ® Zengin ve Kremalı çikolata buzlanma (1-lb kaptan)
  • 1Heat oven to 350°F. Grease bottoms only of 2 (9-inch) round cake pans with shortening. Make and bake cake mix as directed on box for 9-inch round pans, using water, oil and eggs. Cool 10 minutes. Remove from pans to cooling racks. Cool completely.
  • 2In 3-quart heavy saucepan, mix sugar, butter, milk and egg yolks. Heat to simmering over medium heat, stirring frequently. Cook 9 to 10 minutes, stirring occasionally, until thickened. Remove from heat. Stir in coconut, pecans and vanilla. Cool completely, about 1 hour.
  • 3Cut each cake layer horizontally into 2 layers. On serving plate, place 1 layer, cut side up. Spread with about 1 1/3 cups filling. Repeat with second and third layers and 2 2/3 cups filling.
  • 4With serrated knife, cut remaining cake layer into 1 1/2-inch-wide strips. Cut strips into irregular pieces. Place cake pieces randomly over filling to cover top of cake, pressing gently into cake and fitting snugly together. Refrigerate cake several hours before serving, if desired.
  • **
  • 350 ° F. Isı fırın Sadece 2 gres dipleri kısalma ile (9 inç) yuvarlak kek tava. Su, yağ ve yumurta kullanarak, 9 inç yuvarlak tava için kutusunda yönelik kek karışımı yapın ve pişirin. Serin 10 dakika. Soğutma rafları için tava kaldır. Tamamen soğutun.
    2
    3-litre ağır tencere, karışımı şeker, tereyağı, süt ve yumurta sarısında. Sık sık karıştırarak, orta ateşte kaynayan için ısıtın. Koyulaşana kadar, ara sıra karıştırarak, 9 ila 10 dakika pişirin. Ateşten alın. Hindistan cevizi, cevizler ve vanilya ilave edin. Tamamen soğuması, yaklaşık 1 saat.
    3
    2 kat halinde yatay olarak her pasta katman kesti. Plaka, yer 1 kat hizmet üzerinde, en fazla 1/3 1 bardak doldurma ile yayın yan kesti. Ikinci ve üçüncü katlar ve 2 2/3 bardak doldurma ile tekrarlayın.
    4
    Tırtıklı bıçak, 1 1/2-inch-wide şeritler halinde kalan tabaka pasta kesti. Düzensiz parçalara şerit kesin. Yeri kek parçaları rastgele, pasta üstüne kapsayacak şekilde dolgu üzerinde rahatça birlikte kek ve montaj hafifçe bastırılarak. İstenilen ise, kek servis etmeden önce birkaç saat buzdolabında.
  • ***
  • ThumbnailImage
  • box Betty Crocker® SuperMoist® German chocolate cake mix

    Water, vegetable oil and eggs called for on cake mix box
    1
    can (14 oz) sweetened condensed milk
    1
    jar (16 to 17 oz) caramel, butterscotch or fudge topping
    1
    container (8 oz) frozen whipped topping, thawed
    1
    bag (8 oz) toffee chips or bits
    **
    Heat oven to 350°F (325°F for dark or nonstick pan). Make and bake cake as directed on box for 13x9-inch pan. Cool 15 minutes.

    2Poke top of warm cake every 1/2 inch with handle end of wooden spoon. Drizzle condensed milk evenly over top of cake; let stand until milk has been absorbed into cake. Drizzle with caramel topping. Run knife around sides of pan to loosen cake. Cover and refrigerate about 2 hours or until chilled.

    3Spread whipped topping over top of cake. Sprinkle with toffee bits. Store covered in refrigerator.
    • TARİFİ:
    • Alman çikolatalı kek karışımı
    • Kek karışımı kutusunda çağrısında su, bitkisel yağ ve yumurta
      1
      (14 oz) yoğunlaştırılmış süt şekerli olabilir
      1
      kavanoz (16 ila 17 oz) karamel, karamela veya tepesi geçiştirmek
      1
      dondurulmuş konteyner (8 oz) çözülmüş, tepesi şanti
      1
      torba (8 oz) şekerleme cips ya da bit
    • Isı fırın 350 ° F (325 ° F koyu veya yapışmaz tava için). 13x9 inç pan için kutusunda yönelik olarak pasta yapmak ve pişirin. 15 dakika soğutun.
      2
      Tahta kaşık sapı sonu ile sıcak kek üstüne her 1/2 inç Poke. Kek üst üzerinde eşit gezdirip yoğunlaştırılmış süt, süt kek emilir dek bekletin. Karamel tepesi ile gezdirilir. Kek gevşetmek için tencerenin kenarından bıçak çalıştırın. Kapak ve yaklaşık 2 saat veya soğutulmuş kadar buzdolabında bekletin.
      3
      Yayılması pasta üstünden tepesi şanti. Şekerleme bit serpin. Buzdolabında kapalı saklayın.
    • ***

    • ThumbnailImage
    • Easy Red Velvet Cake
    • INGREDIENTS

      Cake

      1
      box Betty Crocker® SuperMoist® German chocolate cake mix
      1
      cup buttermilk or water
      1/2
      cup vegetable oil
      3
      eggs
      1
      bottle (1 oz) red food color
      2
      tablespoons unsweetened baking cocoa

      Frosting

      2
      oz cream cheese, softened
      2
      teaspoons milk
      1 1/2
      cups whipping cream
      1/2 
       
       Heat oven to 350°F (325°F for dark or nonstick pans). Grease bottom and sides of 13x9-inch pan or two 9-inch round cake pans and lightly flour, or spray with baking spray with flour. 
      2-In large bowl, beat cake ingredients with electric mixer on low speed 30 seconds, then on medium speed 2 minutes, scraping bowl occasionally. Pour into pan(s). 
      3-Bake as directed on box. Cool rounds 10 minutes; remove from pans. Cool completely. 
      4-In chilled large bowl, mix cream cheese and milk until smooth. Beat in whipping cream and powered sugar with electric mixer on high speed, scraping bowl occasionally, until soft peaks form. Frost top of 13x9-inch cake or fill and frost cake layers. Store loosely covered in refrigerator. 
      MALZEMELER
      pasta kutusu Betty Crocker ® Supermoist ® Alman çikolatalı kek karışımı1
      bardak ayran veya su
      Yarım
      fincan bitkisel yağ
      3
      yumurta
      1
      şişe (1 oz) kırmızı gıda renk
      2
      yemek kaşığı şekersiz pişirme kakao
      buzlu yüz

      2
      oz krem peynir, yumuşatılmış
      2
      çay kaşığı süt
      1 1/2
      krema bardak
      Yarım
      bardağı pudra şekeri
      Isı fırın 350 ° F (325 ° F koyu veya yapışmaz tava için). Gres alt ve 13x9 inç tava ya da iki 9 inç yuvarlak kek tava ve un ile pişirme spreyi ile hafifçe un, ya da sprey tarafı.
      2
      Geniş bir kapta, zaman zaman kase kazıma, orta hızda 2 dakika sonra, düşük hızda 30 saniye elektrikli karıştırıcı ile pasta maddeler yendi. Pan (ler) içine dökün.
      3
      Fırında gibi kutusunda yönetti. Soğuk tur 10 dakika, tava kaldırmak. Tamamen soğutun.
      4
      Soğutulmuş Geniş bir kapta, pürüzsüz kadar krem peynir ve süt karıştırın. Frost 13x9 inç pasta üstüne. Yumuşak tepe Formu kadar, zaman zaman kase kazıma, yüksek hızlı elektrikli mikser ile krema ve çalışan şeker çırpma yenmek veya dolgu ve don kek katmanları. Gevşek buzdolabında kapalı saklayın.

No comments:

Post a Comment

KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ MASALI İNGİLİZCE ÖZETİ

  IRMIZI BAŞLIKLI KIZ MASALI İNGİLİZCE ÖZETİ Kırmızı Başlıklı Kızın İngilizce Özeti The story is about a lovely sweet girl who is loved by o...